top of page

Tarinani fysioterapeutin ammattilaisena

Liisa-gigapixel-standard-scale-2_00x.jpeg

1. Liikunta ja monipuolinen urheilu ja kilpailut ovat kuuluneet elämääni aina ihan lapsesta aikuisuuteen.

Toimin ensin Liikunnanohjaajana, joka vei minut opiskelemaan Fysioterapeutiksi ja luonnollisesti erikoistuin jo urani alussa Tuki- ja liikuntaelinsairauksiin (mm. niska, selkä, olkapää, lonkka, polvi, 1995 Helsingissä) ja Alaraajoihin eli  jalan fysioterapiaan 1996 Turussa.

- Liikunnanohjaajana olen toiminut hoitotyöni ohella 30 vuotta.

 

2. Vastaavana Työfysioterapeuttina toimiminen Työterveyshuoltoon erikoistuneessa Yksityisessä lääkäriasemassa ohjasi minut opiskelemaan ja erikoistumaan työterveyshuoltoon, työergonomiaan ja työfysioterapiaa Helsingissä.

3. Lapsuuden ja nuoruuden musiikinharrastus ja eri instrumenttien soittaminen sekä aikuisena kuorossa laulaminen johdatti Voice Massage-terapeutin työhön (1999). 

 

Tämä ammatti on tuonut erilaiset laulun, musiikin ja näyttelijän huippuammattilaiset hoitopöydälleni Helsingissä ja Oulussa. Näin olen vuosien kuluessa kehittynyt intohimoiseksi klassisen musiikin, teatterin

ja asiakkaitteni uran seuraajaksi ja kuuntelijaksi nauttien erilaisista konserteista radioissa, TV:ssä ja livenä näyttämöllä monessa kaupungeissa ympäri maan.

4. Urheilu, leikkaukset ja vammat herättivät kiinnostuksen Lymfaterapiaan (1998) ja LPG-terapiaan (2006).

5. Keski-ikään tullessani olen jättänyt raskaammat jumpat, vauhdikkaat pallopelit ja laskettelut ja päivittänyt liikunnanohjaajan taitojani (2000-luvulla) FysioPILATES:iin, FysioTRAINING:iin ja uusimpana SPS-harjoitusmetodiin

6. Työstressin, työpaikkojen ongelmat ja asiakkaiden uupumusten yleisyys johti kiinnostukseni Psykoterapian perusvalmiuksiin (2008-2009)  ja Työnohjaajan koulutukseen Helsingin Yliopistolla (2010-2012).

7. Intohimoisena ja monipuolisena urheilijana ajattelin nuorempana, että vain treenaaminen pelastaa vaivoilta ja vammoilta!!

 

Nyt kun olen tehnyt jo pitkän työuran asiakkaitteni allergioita, autoimmuuni- ja suolistosairauksia sekä uupumusta hoitaessa, olen kartuttanut osaamistani opiskelemalla ravinnon ja suoliston terveyttä jo 2000-luvun alusta. Ja tiedonjanoni vaikuttaa sammumattomalta.

 

Hyvä ja rikas ravinto, palauttava uni ja rentoutuminen sekä psyykkinen ja fyysinen tasapaino tuottaa terveellisen, tasapainoisen ja onnellisen kropan, yksilön ja tehokkaan työntekijän!

Tästä minulla on jo vuosien hyvät tulokset ja tervehtyminen asiakkailla. Ja onneksi näistä aletaan puhumaan ja kirjoittamaan enemmän mediassa.

Tästä värikkäästä elämästäni ja koulutuspolustani työurallani syntyi kolmas ja uusin hoitolaitokseni FysioBalanssi ja asiakkaitani laadukkaammin yksilöllisesti hoitava kokonaisvaltainen kuntoutus.

 

Lämpimästi olet tervetullut tehokkaisiin kropan hoitoihini!

bottom of page