top of page

Alaraajakipu ja turvotus

Jos sinulla monta ongelmaa tai kipua jaloissa, varaa aika ensin Alaraaja-analyysiin ja muut jatkoajat fysioterapiaan/lymfaterapiaan.
 
Jos olet sairaslomalla tai sinun on jo vaikea liikkua, kipu yleensä lisääntyy ja vaivaa öisinkin, on hyvä hoitaa jalka, ettei tule muita kipuja esim. selkään tai terveempään jalkaan. 
Saat kipuun, päivittäiseen toipumiseen ja kuntoutumiseen myös kotihoito-ohjeet. Näin pääset nopeammin kuntoon, liikkumaan paremmin ja ripeämmin töihin.

Koko alaraajan toiminta ja oireet on hyvä tutkia ja analysoida. Yksi ongelma johtaa yleensä myös toisen paikan esim. alaselän tai jopa rintarangan oireiluun ja kipuun.

Faktaa!!  Joka vuosi tehdään jopa 10 0000 turhaa polvileikkauksia https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002698539.html

Minulla on Alaraajojen fysioterapiaan ja kuntoutukseen 1,5 vuoden lisäkoulutus ja erikoistuminen. 

Varaa siis 1. kerta Alaraaja-analyysiin 75 min tai 90 min ongelman laajuudesta riippuen ja jatkohoidot esim. 3 x fysioterapian alkupakettiin  60-90 min ongelman laajuuden mukaan vähintään 1-2x /vko.
Fysioterapian kuntoutusjakson pituus riippuu ongelman suuruudesta ja kuinka kauan olet oireillut sekä oma aktiivisuus. Hoito- ja kuntoutussuunnitelma päivittyy koko ajan fysioterapiajakson aikana.

bottom of page