top of page
Fysiotraining

FysioPILATES

Varaa paikka pienryhmään

FysioPILATES kehon kokonaisvaltaista harjoittelua yksilöohjauksessa tai pienryhmässä

 

Halutessasi FysioPILATEKSEENvoit tulla myös ensin fysioterapeutin vastaanotolle ongelman kartoitukseen Ft-lähetteellä tai ilman. Ongelmakohtaasi voidaan ensin hoitaa ja siirryt sitten pienryhmään harjoittelemaan kroppasi liikkuvaksi, vahvemmaksi ja energiseksi.

Pääasiallinen asiakasryhmäni on tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsivät henkilöt (esim. olkapää, niska, selkä, lonkka, polvi ja jalkaterä)

FysioPILATES perustuu aina yksilöllisyyteen, jossa eka fysioterapiakerralla kartoitetaan ryhtiä, lihasvoimaa ja lihasten aktivoitumista, nivelten liikkuvuuksia sekä kehon liikkeiden hallintaa.

 

Kaikessa ohjauksessa pyrin lisäämään asiakkaan valmiuksia löytää kehonsa liike sisältäpäin, jolloin kehontuntemus ja liikehallinta lisääntyvät. Näin saadaan muutettua liike- ja asentotottumuksia  paremmiksi pitempään. 

Useimpien tuki- ja liikuntaelinvaivan taustalla on nivelistöä yksipuolisesti kuormittavat asennot ja kuormittava liike. Kun näihin päästään fysioterapian avulla kiinni, kipukin helpottuu ja oireiden uusiminen vähentyy.

 

FysioPILATES -harjoitustunnit yksilöllisesti tai pienryhmässä toimivat erinomaisesti tuki- ja liikuntaelinoireiden jatkohoitona fysioterapiahoitojakson yhteydessä tai sen jälkeen. 

Et jää yksin fysioterapiajakson jälkeen, vaan voit jatkaa ylläpitävää harjoittelua PILATES -pienryhmässä kokeneen ohjaajan opastuksella. Tämä on merkittävä etu mm. kipuongelmaisille ja huonokuntoisille, jotka eivät osaa tai halua treenata yksin. Vertaisryhmässä on hauskempi hoitaa yhdessä kroppaa ja liikunnan ilo!

A. Yksilöllinen FysioPILATES  -ohjaus

*  95 e / 60 min     esim. 5 x 60 min  yksilöohjauksella pääset jo kivasti alkuun kotiharjoittelussa

ja lisäksi halutessasi tarvittavat kirjalliset / videon avulla harjoitusohjeet.

*  tai Yksilöllinen FysioPILATES tavoitteellisella FysioPilatesTraning -ohjelmalla 

TARJOUS nyt  280 e / kk  sis. 3 yksilöllistä tapaamista / kk  

 

Pilates -harjoittelu sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille, koska harjoitukset voidaan valita jokaisen yksilölliset lähtökohdat huomioiden. Käytän Pilates -välineitä (palloja, rullia, rengasta ja painoja) myös fysioterapeuttisessa harjoittelussa ja sopii erinomaisesti tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon, leikkausten jälkitilojen kuntoutumiseen sekä lisävammojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

B. Fysioterapiaa FysioPILATES pienryhmässä kokeneen ja ammattitaitoisen Fysioterapeutin ohjaamana
esim. niska-hartia-, selkä-, lonkka- ja polviongelmaisille

HUOM!! Vihdoinkin löytyi hyvät ja uudet tilat treeniin. Syyskausi 2022  meni hienosti, aktiivinen harjoittelu tuotti jo tulosta ja oireet väheni!! Fysioterapiaa  selkäkipu, lihaskireys ja nivelongelmaisille   FysioPILATES  alkeiskurssina  5-10x jaksoissa jatkuneet taas!

Kevätkausi  2023:   UUSI 5x teemajakso taas alkaa!  Vielä ehtii keväällä kuntoon

1. Ma  27.2   klo 14 - 15    60+ Voimakas askel   FysioPILATES   alkeistunnit  - käynnissä,  voit kysyä treenipaikkaa ja tulla hyvin nonstoppina mukaan, treenaamme toukokuulle asti koko kevätkauden
2. Ma   27.2   klo 17 - 18   40+ Joustava selkä   FysioPilates   alkeistunnit   - 2 paikkaa vapaana!!

3. Tii   28.2   klo 17 - 18    50+ Joustava kroppa   FysioPILATES   alkeistunnit  - käynnissä, voit kysyä kokeilupaikkaa ja tulla hyvin nonstoppina mukaan   

4. Tii  maaliskuu   klo 18 - 19    Voimakas askel  FysioPILATES   alkeistunnit nonstoppina mukaan   - alkaa HETI kun väh. 4 hlöä. 

5. To maaliskuu klo 18 - 19    korvaustunti 
Viestillä kyselyt ja ilmoittautumiset  Liisalle   p.040 183 4711    tai    liisa@fysiobalanssi.fi

Alkeiskurssin hinta:  150       5 x 60 min jaksoissa fysioterapiaa pienryhmässä

Huom. Työttömät, eläkeläiset ja opiskelijille alennus

Huom. Pankkikortti, lahjakortit, ePassi, Smartum, Eazybreak jne liikuntamaksu mahd. myös

Pienryhmä:  4-6(8) hlöä 

Vaatetus: Joustavat housut ja paita, tossut, varvassukat tai jarrusukat ja pieni pyyhe 
Paikka:  Fysios Keskusta  (nyk. Fysios Mehiläinen)   Kansankatu 46, 90100 Oulu
Ohjaaja:  Fysioterapeutti Liisa Alapiessa  
Ilmoittaudu:  liisa@fysiobalanssi.fi  tai  tiedustelut 040 183 4711  ilm. viestillä nimi ja mikä ryhmä

Milloin FysioPILATES  pienryhmään?

Kärsitkö toistuvista selkä-, lonkka tai polvikivuista? Vaivaako selän jäykkyys tai kipu? Tunnetko päivittäisen kehon jäykkyyden ja jalkojen heikkouden? Onko vaikea nukkua ja nauttia vapaa-ajasta? Haluaisit harjoitella, mutta tarvitset siihen tukea ja hyvää ohjausta.

FysioPILATES pienryhmä alkaa TAAS tammikuussa, loppiaisen jälkeen!

Voit aloittaa  5-10 x FysioPILATES  alkeiskurssijaksoilla ja jatkaa kevätkautta toukokuulle sopivassa ryhmässä

Tule mukaan kuntouttamaan koko kehoa tai esim. selkää, niska-hartia, olkapäitä tai lonkkia, lisäämään liikkuvuutta ja jalkojen voimaa, vähentämällä kipuja, saamaan energiaa ja hyvinvointia ja näin voimaan paremmin ilman lääkkeitä ja kolotuspäiviä!

 

Alkeiskurssin yhteyteen voi halutessa ja tarvitessa sisällyttää myös: 

  1. Heti alkuun 45-60 min henkilökohtainen fysioterapeuttinen tutkimus ja oireiden kartoitus. Esim. oireilevan selkäsi nykyisestä tilanteesta mittaukset, tarpeiden ja tavoitteiden kartoittaminen ja fysioterapeuttisen hoitavan pienryhmäharjoittelun suunnittelu.

  2. Tarvittava määrä 60 min yksilöllistä terapeuttista harjoittelua, jonka yhteydessä saat halutessasi yksilöllisen kirjallisen/videoilla kotiharjoitteluohjelman. - vapaaehtoinen asiakkaan halutessa tai tarvittaessa useaan ongelmakohtaan

  3. Lopuksi siirtyminen 5 x 60 min pienryhmäharjoittelua FysioPILATES alkeisryhmäjaksoissa. 

 

FysioBalanssin pienryhmän ohjaajana on erittäin kokenut Tules (tuki- ja liikuntaelinsaairaudet),  alaraajoihin sekä leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen erikoistunut Fysioterapeutti Liisa Alapiessa.  

 

FysioPILATES -pienryhmässä tempo on rauhallisempi kuin tavallisissa jumpparyhmissä. Painotus on liikkeiden oikeassa suorituksessa, yksilöllisessä ohjauksessa, asentojen ja liikkeiden tunnistamisessa hengityksen avulla. Liikkeet suunnitellaan ja ohjataan yksilöllisesti - juuri sinulle hyväksi ja oikeaksi!

bottom of page