top of page
Fysiotraining

FysioTraining

60min 80 eur / 90min 110 eur       Tarjous NYT vain  299 eur / kk  sis. 3 x tapaamisen / kk   väh. 4kk sopimus

 

Erittäin oiva hyvää oloa ja energiaa tuova lahja vaimolle, äidille, omille vanhemmille tai ystävälle mm. hoitamaan ja tukemaan omaa kuntoutumista esim. raskauden tai leikkauksen jälkeen!

Tarjoan sinulle ammattitaidolla, terveellistä ja monipuolista FysioTraininginpalvelua. Turvallisen ja tavoitteellisen suunnitelman ja ohjauksen pohjalle rakentuva FysioTraining sisältää yksilöllistä terveysneuvontaa ja liikunnan ohjausta sekä tarvittaessa oireita helpottavaa fysioterapiaa. Juuri tähän koulutetun Fysioterapeutin valmennuksessa FysioTraining tukee vasta-alkajan tai jo kokeneen kuntoliikkujan turvallista liikkumista.

 

FysioTraining on tuki- ja liikuntaelimistön asiantuntijan, fysioterapeutin valmennuksessa tapahtuvaa turvallista yksilöllistä harjoittelua, jonka tavoitteena on virheellisen kehonkäytön muutos ja terveellistä kehonkäyttöä ja toimintakykyä liikunnan keinoin. FysioTraining-ohjelma rakennetaan aina asiakkaan henkilökohtaisten tarpeiden ja fysioterapeutin kanssa yhdessä toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

Tarvittaessa FysioTrainingia voidaan täydentää muilla fysioterapiapalveluilla. FysioTraining- jakson sisältö sovitaan aina yksilöllisesti ja sen kesto on pitkäjänteinen asiakkaan mahdollisuuksien mukaan.

 

FysioTraining sopii kaiken kuntoisille. esim. pitkän tauon, raskauden tai sairastumisen jälkeen liikunnan uudelleen aloittamiseen, niska-hartiaseudun ja selkävaivojen aktiiviseen kuntouttamiseen, fyysisen kunnon parantamiseen ja lääkärin määräämän liikuntareseptin toteuttamiseen. Voit tulla myös fysioterapeuttilähete mukanasi.

FysioTraining valmennus voi sisältää: esim.

  • Alku- ja loppukuntotestit, punnitukset, mittaukset ja muun seurannan

  • Harjoitusohjelman, kotiohjeet, kuntosaliohjeen tms.

  • Säännöllisiä tapaamisia aluksi 2x / vkossa, loppua kohden tapaamisia harvennetaan, koska silloin osaat jo!

 

Valmennuspaketit voivat koostua esim. puoliksi fysioterapiasta ja puoliksi kuntovalmennuksesta esim. polven kuntoutusleikkauksen jälkeen sauvakävelyn ohjaus, kun polvi kestää jo rasitusta ja vaatii oikean kävelyn ohjausta tai esim. vanhan vamman tai leikkauksen jälkeen uuden ja turvallisen liikunnan aloittaminen.

FysioTraining valmennuspaketit:

  • Kuntostartti lyhyempi  3 x ohjaus + ohjelma

  • Kuntostartti laajempi  5 x ohjausta + ohjelma

  • Timmiksi ja ryhdikkääksi kuntoutus  10 x ohjausta + ohjelma esim. 1-2 x /vko

  • Terveempi kroppa valmennus  15 x ohjausta + ohjelma esim. 2 x /vko

  • Kysy kausitarjoukset! Voidaan liittää hoitojen yhteyteen mm. vamman ja leikkauksen jälkeen

bottom of page